Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

5 locuri de muncă pentru începerea carierei

Beneficii pentru angajați
Fundal ilustrație

Suntem cu toții de acord că numeroase locuri de muncă disponibile pe piața sunt destul de neinteresante. Din acest motiv noi suntem aici să îți facem o selecție cu unele dintre cele mai atractive locuri de muncă pentru începerea carierei. Ofertele de muncă pentru operatori producție sau stivuitoriști sunt cele mai căutate. Care vor fi sarcinile și responsabilitățile tale și care este un salariu realist în cazul în care alegi una dintre ele?

1) Operator producție

Ți-ar face plăcere să lucrezi pentru companii precum Panasonic, Porsche sau Skoda? Aceste companii sunt în căutare de operatori producție. Este vorba despre muncă ușoară, care necesită o bună îndemânare și o vedere excelentă. Controlul calității, testarea și asamblarea pieselor și a produselor pe linia de producție. Această ofertă este preferată chiar și de pentru doamne. Dacă îți dai interesul, poți câștiga până la 1 000 €. Este destul de simplu, așa-i?

2) Operator depozit

Ca și operator depozit, munca este extrem de ușoară dar cu o responsabilitate extrem de mare. Trebuie doar să dai dovadă de un simț bun al organizării. Sarcina ta principală este să depozitezi bunurile, să aprovizionezi liniile de asamblare și chiar să ții evidența produselor. În cazul în care nu ai mai făcut așa ceva până acum, nu îți faci griji- maeștrii te vor învăța cum funcționează lucrurile. Ca și operator depozit poți câștiga până la 900 €.

3) Stivuitorist (ofertă calificată)

Consideri că munca unui stivuitorist este plictisitoare? Ei bine acest lucru nu este deloc adevărat. Încărcarea este extrem de importantă în funcționarea producției. Sarcinile tale vor fi să încarci și descarci bunuri, să muți diferite materiale, așezi paleți pe rafturi. În cazul în care ești șofer calificat, ai numeroase oferte din care să alegi. Agențiile de recrutare oferă zeci de posturi cu salariu de peste 1.000 €.

5 locuri de muncă pentru începerea carierei

4) Sudor (ofertă calificată) 

O altă ofertă din lista cu locuri de muncă pentru începerea carierei este pentru sudori. Știai că agențiile de recrutare oferă un salariu extrem de atractiv pentru sudori? Acesta pornește de la 1.500 €. Există cerere mare pentru această poziție în Cehia și Slovacia. Sarcinile tale vor fi să sudezi diferite materiale conform unor planuri și schițe. Specificul muncii și certificatele necesare sau cursuri variază în funcție de locul de muncă. Pe lângă partea salarială, oferta de muncă îți oferă și mai multe beneficii.

5) Asistent medical (ofertă calificată)

Pentru a lucra ca și asistent medical, ai nevoie de specializare. În cazul în care îți face plăcere să îi ajuți pe ceilalți, acest loc de muncă este perfect pentru tine. Un asistent medical este responsabil de serviciile medicale în spitale, spa-uri sau chiar case ale vârstnicilor. Oferta concretă de muncă și salariile variază în funcție de poziție. Un asistent medical poate câștiga până la 2.800 €, în Germania.

În momentul de față avem numeroase locuri de muncă pe diferite poziții, incluzând operatorii producție, sudori, operatori depozit, stivuitoriști, etc.

Afișați posturile vacante