Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

Retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Fundal ilustrație

Ne pare rău că luați în considerare posibilitatea de a vă șterge datele cu caracter personal. Prin exercitarea dreptului dvs. de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, vom șterge contul dvs. de client și datele cu caracter personal aferente pe care le prelucrăm pe baza consimțământului dvs. Nu veți mai fi informat cu privire la cele mai recente oferte de locuri de muncă, la beneficiile colaborării cu Manuvia sau la situația actuală de pe piața muncii.

Trebuie să vă informăm că dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal nu este absolut în ceea ce privește datele pe care le prelucrăm pe un alt temei juridic. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Recunosc și doresc să șterg toate datele și contul meu de client.

+40
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Făcând clic pe butonul „Retragerea consimțământului”, îmi retrag consimțământul pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal.