Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

Căutarea unui loc de muncă prin agenție de recrutare, niciodată mai simplă!

Beneficii pentru angajați
Fundal ilustrație

Crezi că ți-ar plăcea să știi mai multe informații legate de care sunt beneficiile oferite de agențiile de recrutare? Sau te gândești că nu ai suficientă experiență sau vreo calificare? Ești în locul potrivit! Noi îți prezentăm tot procesul care stă în spatele visului tău! Uită-te și tu.

Voi putea să găsesc un loc de muncă și fără experiență?

Apelând la o agenție de recrutare ai posibilitatea să alegi un loc de muncă în diferite domenii. Acestea sunt în special ca și operatori pe linia de producție, pentru acest post nu este necesară nici un fel de experiență anterioară. Mai specific, este vorba despre asamblare, înșurubare sau inspectarea produselor finale. Pentru unele locuri de muncă nu este nici măcar necesar certificatul de absolvire al școlii.

Cât costă?

Agenții noștri de recrutare îți oferă un proces simplu, confortabil. Aici includem și partea financiară. Nu se percep taxe sau comisioane pentru serviciile acestora. Din acest motiv suntem pe piața muncă de peste 20 de ani și avem peste 3000 de persoane angajate și mulțumite, care lucrează în diferite țări.

Căutarea unui loc de muncă prin agenție de recrutare, niciodată mai simplă!

Cum are loc interviul?

Nu știi dacă îți place locul de muncă pe care îl ai? Sau dacă ești suficient de apreciat, sau dacă este cu adevărat locul de muncă pe care îl cauți? Este foarte important ca agenții de recrutare să știe dacă un loc de muncă este potrivit pentru tine sau nu. Să se asigure că ajung la tine toate informațiile încă de la început. Noi te punem la curent cu toate aceste informații încă din timpul testărilor, astfel că, te pregătim pentru orice loc de muncă îți dorești.

Testele o să fie foarte simple, fie matematică din clasele primare 25:5=5, sau testări de atenție, găsirea diferențelor sau de îndemânare. Procesul este foarte simplu. Astfel că, după încheierea testărilor există posibilitatea imediată de semnare a unui contract de muncă. Suntem de asemenea flexibili, în cazul în care un anumit loc de muncă nu ți se potrivește, nu este nici o problemă. Găsim noi ceva pe placul tău!

Prin noi, toată lumea își găsește loc de muncă. 

Indiferent că ești calificat într-un anumit domeniu sau fără experiență de muncă, folosește serviciile noastre! Pentru posturile calificate, sudori, șoferi, stivuitoriști sau asistenți medicali, este nevoie de experiență și calificare. Pentru locurile de muncă în producție, ca și operatori, experiența nu este necesară. Cel mai important lucru este abilitatea și dorința de a lucra.

Nu sta prea mult pe gânduri și citește oferta noastră. Ești la doar un pas de semnarea contractului de muncă! Contactează-ne!

Afișați posturile vacante