Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

Condițiile în care locuiesc în străinătate angajații noștri

În culisele companiei Manuvia
Fundal ilustrație

Cum arată locația de cazare pe care o punem la dispoziția angajaților noștri? Aruncă o privire împreună cu noi, în spatele pereților uneia dintre unitățile de cazare – camere, chicinete și săli de duș – și află cum trăiesc angajații noștri.

Republica Cehă este locul spre care mulți dintre angajații noștri se îndreaptă în mod regulat pentru a găsi opornunități de muncă și câștig. De aceea dorim să le arătăm persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă, ce îi așteaptă dacă vor hotărî să lucreze în această țară Vest-Europeană, în inima Europei. Cum va arăta viața ta, dacă vei decide să faci un pas și să începi o nouă călătorie?

E normal să ai multe întrebări

Mulți dintre noi ne întrebăm zilnic: Unde voi locui? Cum e viața acolo? Îmi va plăcea? Ce se întâmplă dacă nu voi fi mulțumit de cazarea oferită?

Este normal. Plănuiești să călătorești în străinătate. Te îndrepți spre o provocare nouă, necunoscută. Bineînțeles că îți vin multe întrebări în minte.

Tocmai de aceea ne-am decis să pregătim pentru tine acest scurt filmuleț și niște imagini din exteriorul și interiorul uneia dintre unitățile de cazare care sunt ocupate în prezent de către angajații noștri.

Transportul și cazarea? Complet gratuite

Dacă vei face parte din echipa noastră, în primul tău pas din această călătorie îți vom asigura transportul complet gratuit înspre Kutna Hora, cu microbusul nostru. Kutna Hora este reședința Regiunii Centrale din Republica Cehă. Are aproximativ 21.000 locuitori. Cazarea pe care ți-o oferim aici este de asemenea gratuită. Majoritatea camerelor sunt triple (camere pentru trei persoane). Însă cuplurilor le oferim posibilitatea de a locui separat.

Fă-o confortabilă pentru tine

Una dintre angajatele noastre, care locuiește de mult timp în cazarea oferită de noi, spune: ”Am încercat să-mi fac camera cât mai confortabilă cu putință. Sunt 4 pereți care îmi oferă intimitate. Așa că vreau să arate bine”. Ne-a lăsat să aruncăm o privire în camera ei și într-adevăr – arăta foarte plăcut înăuntru. A lipit pe pereți postere pline de culoare și a decorat rafturile cu flori.

Am și alte opțiuni?

Ce se întâmplă dacă vei avea diferite probleme legate de cazare? Dacă ceva nu va funcționa, va fi defect sau nu va fi conform așteptărilor tale? Pentru astfel de situații, coordonatorul nostru îți stă întotdeauna la dispoziție. Trebuie doar să vorbești cu el.

Dar dacă nu vei vrea să locuiești mult timp în cazarea pe care ți-o oferim? Te putem ajuta și în aces caz. Avem câteva apartamente închiriate lângă fabrică, pe care le punem de asemenea la dispoziția angajaților noștri. În eventualitatea în care nu vor fi libere în acel moment, te putem ajuta să îți găsești o chirie proprie. Te poți muta în chirie împreună cu câțiva dintre noii tăi colegi. Și ce e mai mult de atât? Noi îți vom plăti o mare parte din prețul chiriei.