Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

Ia-ți un loc de muncă bun chiar într-o perioadă dificilă

Beneficii pentru angajați
Fundal ilustrație

Având clienți în diferite sectoare, putem să te ajutăm să îți găsești un loc de muncă bun într-o perioadă dificilă. În fiecare zi, vedem în mass media despre modul în care coronavirus evoluează. Și bineînțeles care este modul în care afectează diferite profesii. Oamenii sunt forțați să își închidă posturile și să aștepte până când ceva se va schimba. Ei bine, noi dorim să te anunțăm că încă mai există speranță. Există unele domenii în care este nevoie de forță de muncă.

Ce s-a schimbat mai exact?

Până acum, erai obișnuit să avem sediile deschise. Astfel puteai să ne vizitezi direct, să ne spui despre cerințele și așteptările tale. Din păcate, în conformitate cu noile reguli, a fost necesară închiderea acestora pentru a proteja sănătatea ta și a colegilor noștri. Stai liniștit avem și vești bune! Agenții de recrutare încă sunt disponibili, de luni până la vineri, de la 9 la 17. Poți șă ne contactezi la 0721 206 416.

Cum vor decurge lucrurile de acum?

Dacă te gândești cum vor decurge lucrurile în următoarea perioadă? Cum poți mai exact să îți iei un loc de muncă bun chiar într-o perioadă dificilă? Ei bine putem să îți spunem, că cel puțin pentru început, toate interviurile se vor desfășura telefonic. Testările de îndemânare vor fi date direct la angajator. Este important să știi că poți să păstrezi în continuare legătura cu colegii noștri. Dacă ai orice fel de nelămuriri sau întrebări legate de procesul de recrutare suntem aici. Pentru restul informațiilor esențiale poți să ne contactezi telefonic.

Ia-ți un loc de muncă bun chiar într-o perioadă dificilă

Sănătatea ta, sănătatea angajaților noștri sunt întotdeauna pe primul loc. Fiecare mască, manușă, dezinfectant, fluturașele cu instrucțiuni, spălatul pe mâini și bineînțeles limitarea contactului personal, toate acestea ca să te protejăm pe tine. De aceea suntem aici să îți spunem să ai incredere! Noi vom avea grijă să îți găsim un loc de muncă și în același timp să te protejăm cât putem de bine.

Și adu-ți aminte, spălatul mâinilor și purtarea măștilor sunt cea mai bună prevenție!