Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

Întrebări adresate frecvent de către candidați

Beneficii pentru angajați
Fundal ilustrație

Ce ar trebui să fac să pot lucra pentru Manuvia?

Întrebări adresate frecvent de către candidați

În acest articol vom trece prin câteva întrebări adresate frecvent de către candidați. Contactează-ne prin intermediul linei de informație 0721 206 416 sau poți direct să ne trimiți un email la info@manuvia.ro. În momentul de față, toate sediile noastre sunt închise, de aceea toate interviurile vor avea loc telefonic. Citește mai multe despre aceasta în articolul nostru:

Vreau un loc de muncă dar sunt îngrijorat de infecția cu coronavirus.

Venim cu o abordare responsabilă a situației. Agenția noastră a luat o serie de măsuri pentru a elimina orice fel de risc de răspândire a bolii. Toți angajații sunt rugați să semneze o declarație că sunt clinic sănătoși înainte de a începe munca. De asemnea, declară pe propria răspundere că nu au fost în ultimele 14 zile în țările afectate. Înainte de a începe munca, informăm candidații despre cum să prevină infecția și despre instrucțiuni. Măsurăm în mod regulat temperatura angajaților noștri.

Locul de desfășurare al activității este supus unor reguli extrem de stricte de igienizare. Atât timp cât acestea sunt respectate, riscul infecării scade.

În cazul în care am luat contact cu o persoană venită din străinătate trebuie să intru în carantină?

Tocmai de aceea ne-am dorit să răspundem la aceste întrebări adresate frecvent de către candidați ca să lămurim mai multe aspecte. Îți recomandăm să contactezi medicul în cazul unei situații ca aceasta.

Ce ar trebui să fac în cazul în care cred că am luat virusul?

Râmăi acasă și contactează-ți imediat medicul. Acesta îți va oferi toate detaliile și instrucțiunile necesare. Asigură-te că îți informezi coordonatorul cu privire la starea ta. În cazul în care locuiești la cazările noastre, acesta te va îndruma mai departe.

Ce ar trebui să fac să reduc riscul de îmbolnăvire?

Cel mai important lucru este să fim responsabili. Spală-te frecvent pe mâini cu săpun sau gel dezinfectant. Șterge regulat obiectele pe care le folosești, (telefonul mobil, tastatura). Tușește și strănută în batistă și apoi aruncă-le. Evită grupurile mari de oameni și păstrează distanța de cel puțin 2 metri față de ceilalți. Evită contactul cu persoanele bolnave. Îți recomandăm de asemenea să urmărești informațiile actualizate de pe site-urile de încredere.