Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

6 motive să îți cauți un loc de muncă prin agenție de recrutare

Beneficii pentru angajați
Fundal ilustrație

Te-ai săturat să tot lași CV-ul peste tot și să aștepți să fii sunat înapoi? Acum nu mai e necesar, economisește-ți timpul și petrece-l cu cei apropiați. Lasă partea de căutare pentru alții și o să îți găsească ei un loc de muncă pe placul tău. Să-ți găsești un loc de muncă prin agenție de recrutare are multe avantaje, printre altele, cazare gratuită și avanasuri din salariu.

       1Nu există taxe sau comisioane

Tot procesul, de la interviul inițial până la plecare, este gratuit. Nu trebuie să plătești nimic. Nu e nevoie să îți faci griji pentru nici un fel de rețineri ulterioare pentru mediere.

       2. Același salariu în mână și pe contract

Onestitatea este cheia. O alte parte importantă în cazul în care dorești să îți iei un loc de muncă prin agenție. Vei vedea același salariu și pe contractul de muncă. Suma finală, reală, este compusă din mai multe variabile și poate să fie chiar mai mare decât cea de pe contract. Pe lângă salariul de bază mai există și numeroase bonusuri (de prezență, performanță) sau sporuri ( pentru turele de noapte, munca în timpul  zilelor de vacanță și altele). Componenta variabilă a salariului depinde de cât de îndemânatic este angajatul.

        3Ai posibilitatea de a alege din mai multe oferte

Ai libertatea de a alege. În cazul în care noul loc de muncă nu ți se potrivește, nu îți place locația, salariul, descrierea postului sau orice altceva întotdeauna ai posibilitatea de a alege un alt loc de muncă prin agenție. Colegii noștri experimentați îți pot oferi asistență pentru asta. Avem mai multe oferte disponibile în momentul de față așa că decizia este în mâinile tale.

6 motive să îți cauți un loc de muncă prin agenție de recrutare

       4. Alegerea unul loc de muncă prin agenție o să fie în funcție de preferințele tale

Poți să îți alegi un loc de muncă care ți se potrivește perfect. Nu dorești să lucrezi în ture de 3 schimburi? Sau pe linia de producție? Îți dorești transport gratuit de și până la locul de muncă? Vei primi toate informațiile de care ai nevoie și astfel îți poți alege un loc de muncă perfect pentru tine.

         5. Nu trebuie să îți faci griji pentru cazare și transport

Călătorește fără emoții. Agenția o să plătească pentru biletul de tren sau autobus și de asemenea îți furnizăm cazare asigurată în mod gratuit. Cazarea este asigurată gratuit ceea ce înseamnă că poți economisii până la 200 € pe lună. În cele mai multe cazuri transportul de la cazare la locul de muncă este și acesta asigurat.

          6. Vei avea parte de multe beneficii

Nu este necesar să fii angajat prin fabrică ca să ai parte de beneficii. Am precizat deja cazarea gratuită și transportul dar pe lângă acestea mai sunt și altele. Avansuri din salariu săptămânale, reduceri substanțiale pentru mesele la cantină de asemenea și bonusuri de performanță sau prezență.

Noi credem că te-am convins. În Manuvia găsim locuri de muncă pe placul tău, – în ceea ce privește salariul, locația, descrierea postului și beneficiile. Dovada succesului nostru o reprezintă cei 13 000 angajați mulțumiți. Alătură-te lor.

În momentul de față avem numeroase oferte de muncă în diferite domenii, începând cu operatorii pe linia de producție, stivuitoriști, sudori, responsabili de depozite și multe altele.

Afișați posturile vacante