Treci la cuprins
Conectare
Limba paginii ro / RO
Limba paginii

Portalul de locuri de muncă MANUVIA este împărțit în regiuni separate în funcție de piața muncii. În același timp, aveți opțiunea de a traduce informațiile în limba dorită.

Română
România

Un loc de muncă nou, rapid și simplu

Beneficii pentru angajați
Fundal ilustrație

Cum ar fi dacă cineva ar găsi un loc de muncă în locul tău? Ar trebui doar să te așezi confortabil și cineva să găsească pentru tine un loc de muncă nou, rapid și simplu. La Manuvia, am realizat pe parcursul timpul, că procesul de căutare al unui loc de muncă necesită timp, așa că, ne-am dorit să îl simplificăm. Am creat-o pe V.I.K.I. – un ajutor pentru oricine este în căutarea unui loc de muncă și dorește să facă acesta într-un mod rapid.

V.I.K.I., este agentul nostru de recrutare virtual. Așa numitul chatbot, care este aici să te ajute, să îți găsești un loc de muncă, mai ușor. Sună ca și un film din viitor dar defapt este doar o simplă fereastră. Pe pagina de Facebook, care îți face o selecție de locuri de muncă potrivite pentru tine, pe baza câtorva întrebări. Și acest lucru este posibil doar cu câteva click-uri distanță.

Cu V.I.K.I poți să vorbești ca și cu prietenii tăi. La început, îți oferă două opțiuni: ”Alege un loc de muncă” sau ” Sună un agent de recrutare”. Bineînțeles, întotdeauna vei avea posibilitatea să contactezi un agent de recrutare real, pentru informații, dacă preferi această opțiune. V.I.K.I., este aici să te ajute nu să te limiteze!

Un loc de muncă nou, rapid și simplu.

Comunicarea cu V.I.K.I este extrem de ușoară. Tu trebuie doar să alegi varianta dorită în funcție de întrebările afișate. Fie că îți dorești„ un loc de muncă în țară sau în străinătate, sau un post calificat sau necalificat. În același timp există și opțiunea ”Am nevoie de ajutor ” iar dacă introduci numărul de telefon, un agent de recrutare, urmează să te contacteze cât de repede pentru a-ți furniza toate informații necesare.

Agentul de recrutare virtual, este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Deci poți să îl abordezi oricând, iar după doar câteva click-uri,V.I.K.I. îți va găsi un loc de muncă. În cel mai scurt timp posibil. Nu contează că ești acasă, într-o cafenea sau aștepți autobusul. Poți să accesezi căsuța de pe Facebook, oriunde.

Avantajul folosirii acestei metode este cu siguranță răspunsul imediat, datorită discuției automate. O să îți prezinte câteva variante de locuri de muncă iar tu decizi pe care o alegi. Mai departe, bineînțeles, un agent de recrutare urmează să te contacteze pentru toate informațiile. Nu trebuie să mergi nicăieri, poți face totul din comfortul casei tale. De la începutul discuției cu V.I.K.I. până la algerea unui loc de muncă.

V.I.K.I.

A ajutat deja peste 450 de oameni să își găsească un loc de muncă bun, fără măcar să fie necesar ca aceștia să se deplaseze de la domiciliul lor. Agentul de recrutare virtual, al Manuviei, este cu siguranță cea mai convenabilă metodă de găsire a unul loc de muncă, în secolul 21.